zi de nastere birthday

Se apropie ziua ta de naștere și plănuiești să dai o petrecere cu adevărat impresionantă?

În cele din urmă, o singură dată pe an îți serbezi ziua, așa că este bine să te gândești la toate detaliile.Pe lângă locul pe care îl alegi, oamenii pe care dorești sa îi inviți, muzica pe care dorești să o asculți pe tot parcursul evenimentului, mâncarea pe care dorești să o servești și activitățiile pe care ți le propui, venim în întâmpinarea ta cu un element inedit și îți propunem să creezi o atmosferă cu adevărat specială utilizând un cigar bar.

Cu siguranță, prietenii tăi vor fi impresionați de un astfel de element pe care îl adaugi petrecerii tale, pe lângă faptul că va stârni curiozitate și va fascina, le vei oferi prietenilor și familiei o nouă modalitate de a se simți bine.

Aceștia vor putea să se răsfețe încercând aromele rafinate ale trabucurilor sau țigărilor de foi, diverse sortimente de gusturi îi vor face să se întoarcă la Cigar-Bar și să încerce ceva nou, iar pe lângă acestea vor putea să servească și un pahar de rom rafinat.

Cigar-Barul este un “must have” pentru orice petrecere de succes, acest accesoriu inedit va duce petrecerea ta la un alt nivel, oamenii își vor putea răsfăța gusturile cu diverse sortimente de țigări sau chiar trabucuri, vor evada din monotonie, încercând o țigară cu foi împreună cu un rafinat rom Bentley.

Cigar-Barul este defapt o activitate perfectă prin care te poți delecta și purta o conversație interesantă împreună cu oaspeții tăi. Un Cigar-Bar răsfață papilele gustative, trezește fascinația și implicit creează o atmosferă rafinată în care orice invitat se poate simți bine.

Îți oferim Cigar-Barul împreuna cu un personal prietenos și galant, oricând pregătit să-ți îndrume oaspeții înspre cea mai bună alegere. Vei putea să alegi diverse produse pe care să le expui invitaților pornind de la țigări de foi și trabucuri normale până la cele mai selecte și limitate ediții, pe lângă acestea știm că un fum merge mână în mână cu o băutură specială.

Oferim o gamă largă de mărci de rom Ron Barcelo, Bentley și rom de la Schuster din seria Brazil Trullerie.

Respectă-ți gusturile și răsfață-ți simțurile de ziua ta împreună cu prietenii și familia utilizând un Cigar-Bar profesional. Creează o atmosferă specială și rafinată de care să se bucure fiecare invitat. Oferă chiar tu un cadou de ziua ta prietenilor tăi!

DistribuieShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Contact