intalnire de afaceri

Întâlnirea de afaceri este un moment foarte important în care trebuie să asculți și să fii ascultat pentru a ajunge la noi soluții sau la noi propuneri care în final ar putea să-ți aducă ceva de câștigat.

Știm că îți dorești ca toate lucrurile să meargă bine, că trebuie să planifici fiecare mic detaliu și vrei cu desăvârșire să ai invitați care să se simtă bine împreună cu tine, și de ce nu, să-ți accepte propunerile. Tocmai din aceste motive îți sugerăm să aduci un plus de rafinament, de unicitate și eleganță întâlnirii tale de afaceri prin folosirea unui Cigar-Bar.

Planifică și pregăteșteți ideile știind că partenerii tăi sau viitorii tăi colaboratori vor putea să-și delecteze simțurile și gusturile printr-o activitate selectă. Discută următorul tău plan de afaceri savurând un trabuc și probabil că și propunerea ta de afaceri va părea mai apetisantă.

Aprinde o țigară cu foi împreună cu partenerii tăi în timp ce analizați diverse posibilități de business, trăiți împreună experiența unui trabuc select și a unui pahar de rom fin.

Cigar-Barul este un element ce nu ar trebui să lipsească unei întâlniri de afaceri serioase, partenerii tăi sau posibili tăi clienți își vor crea o impresie foarte bună incă de la început, le vei oferi încă din start produse selecte și inedite.

Le vei demonstra că ești o persoană ce ințelege nevoile celorlalți și știe cum să le satisfacă.Invitații tăi se vor întâlni la Cigar-Bar cu un personal de excepție, galant, ce îi va servi cu toată seriozitatea și plăcerea.

Creează o atmosferă relaxantă și selectă în care ideile curg și discuțiile de afaceri sunt completate de un gust rafinat.

Sporește șansele tale de reușită și mărește orice probabilitate de câștig la următoarea ta întâlnire de afaceri aducând în decor Cigar-Barul.

Răsfață-ți partenerii și invitații, delectează-i cu sortimente de țigări de foi, trabucuri și rom de cea mai bună calitate utilizând Cigar-Barul.

DistribuieShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Contact