nunta

Nunta este unul din cele mai speciale evenimente din viata oamenilor, este ziua la care visează orice domnișoară, o zi deosebită pentru cuplul care dorește să-și mărturisească iubirea și o zi plină de activitate și sărbătoare pentru invitații lor.Este un eveniment inedit la care participă toți apropiații noștri și de care se bucură toți cei prezenți.

De multe ori ne întrebăm cum putem să facem evenimentul cu adevărat special, nu numai pentru noi, cei direct implicați, ci și pentru invitații noștri. Ne gândim la tot feluri de activități sau oameni pe care să-i invităm ori obiecte de decor foarte impresionante, dar RioTabak vine cu o propunere inedită, cu un element unic și nou în piața din țara noastră, anume Cigar-Barul. Probabil că la multe nunți la care ați participat ați intâlnit Candy-Barul care este de cele mai multe ori un succes. Totuși pentru o atmosferă selectă și elegantă precum o propune un astfel de eveniment, Cigar-Barul este o modalitate perfectă de a vă delecta invitații.

Pentru miri, nunta înseamnă cununie și petrecere. Pentru invitați, în majoritatea cazurilor, nunta înseamnă petrecere. Adică acel eveniment în care își petrec timpul socializând și simțindu-se bine unii dintre ei. Cigar-Barul va aduce un plus în atmosfera evenimentului, acest element va fi perfect pentru cei care vor dori să se relaxeze încercând diferite sortimente de țigări. Domnii vor putea discuta ultimele știri savurând trabucuri de cea mai bună calitate și servind cele mai fine mărci de rom. Doamnele și domnișoarele se vor putea delecta și ele cu o țigară de foi povestind ultimele întâmplări.

Un Cigar-Bar răsfață papilele gustative, trezește fascinația și implicit creează o atmosferă rafinată în care orice invitat se poate simți bine.

Personalul este special instruit pentru a recomanda și ajuta oricare dintre invitații dumneavoastră, chiar dacă aceștia nu au mai fumat niciodată, vor putea să experimenteze ceva nou și unic, iar pentru cei care știu despre ce este vorba va fi un adevarat răsfăț deoarece se vor întoarce mereu să încerce ceva mai rafinat, mai diferit sau mai interesant. Personalul nostru va ajuta fiecare invitat interesat în alegerea țigării sau trabucul și chiar în instruirea și pașii pe care ar trebui să-i urmeze pentru o experiență unică și selectă.

Invitații tăi vor avea un nou interes comun, credeți-ne, vor discuta și își vor recomanda trabucurile sau țigările preferate pe care tocmai le-au încercat. Veți crea un eveniment memorabil de care invitații nu vor uita prea curând. Veți putea să experimentați împreună cu ei diverse arome și să vă delectați gusturile, este o activitate perfectă prin care te poți relaxa, delecta și purta o discuție interesantă împreună cu oaspeții tăi.

Vă punem la dispoziție toate accesoriile și instrumentele necesare unui Cigar-Bar profesional împreună cu un personal prietenos și manierat. Vă recomandăm cu căldură să încercați Cigar-Barul la acest eveniment elegant și select pentru a răsfăța gusturile invitaților și a crea o atmosferă mai inedită. Satisfacția gusturilor este esența unui Cigar-Bar!

DistribuieShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Contact