petreceri private

În articolul de faţă vom evidenţia avantajele unui Cigar-Bar pentru orice eveniment sau petrecere privată.

1. Răsfaţă simţurile invitaţiilor tăi

Cigar-Barul este în primul rând o modalitate inedită de a savura şi de aţi încânta simţurile prin diverse arome şi sortimente de ţigări sau trabucuri.

Este o activitate perfectă prin care te poţi relaxa, delecta şi purta o discuţie interesantă împreună cu oaspeţii tăi.

Oferă cele mai selecte şi rafinate produse chiar şi pentru cele mai pretenţioase papile gustative. Pornind de la cele mai simple sortimente de ţigări de foi sau trabucuri, până la cele mai sofisticate sau chiar ediţii limitate. Iar pentru ştim orice trabuc trebuie însoţit de o pereche perfectă oferim şi o gamă selectă de rom, doar mărcile Ron Barcelo, Bentley şi rom de la Schuster din seria Brazil Trullerie: Barbados, Guatemala sau Panama. Satisfacţia gusturilor este esenţa unui Cigar-Bar.

2. Concept unic şi nou pentru evenimentul tău

Cigar-Barul este un concept nou adus în ţara noastră de RioTabak care se bucură de o popularitate mare în ţările vestice. Ieşi din trendul monoton şi impresioneazăţi oaspeţii prin unicitate şi noutate. Cigar-Bar impresionează atât prin produsele şi experienţa oferită dar şi prin elementul de noutate. Cei care nu sunt doar fumători de necesitate şi viciu şi nu savurează neapărat fiecare fum de ţigară vor fi fascinaţi de Cigar-Barul nostru şi produsele prezentate. Acest concept va trezi interesul fiecărui invitat şi va lasă o impresie puternică celor care vor încerca, brusc evenimentul tău va fi acaparat de discuţii legate de Cigar-Bar.

3. Atmosfera inedită

Un Cigar-Bar răsfaţă papilele gustative, trezeşte fascinaţia şi implicit creează o atmosferă rafinată în care orice invitat se poate simţi bine. O simplă conversaţie va putea fi dublată de satisfacţia unei ţigări de foi şi a unui pahar de rom fin. O idee va fi însoţită de gustul rafinat al unui trabuc de marcă. Cigar-Barul oferă momente de relaxare şi o posibilitate unică de a savura diverse sortimente de ţigări. Atât domnii cât şi doamnele se pot bucura de avantajele Cigar-Barului. Atmosfera se poate caracteriza fiind degajată, selectă, unică, interesantă sau de ce nu chiar fascinantă pentru unii dintre noi.

4. Cigar-Bar profesional

Oferim servicii profesionale pentru evenimentul tău, un bar mobil dotat cu umidoare pentru trabucuri şi ţigări de foi şi alte accesorii necesare fumatului. Personal instruit pentru toată durata evenimentului tău, un personal prietenos ce oferă şi ajută orice invitat cu alegerea ţigării perfecte, dar şi cu instruirea în cazul în care persoana este novice.

5.Preţuri accesibile

Dorim  aducem servicii de calitate la preţuri accesibile. Ne orientăm şi suntem flexibili oricărei clientele, fie vorbim de un buget mic, mediu sau mare, ceva nou nu înseamnă neapărat ceva scump. Urmăriţi site-ul nostru pentru diverse oferte şi pachete ce se potrivesc cerinţelor dumneavoastră.

Pe lângă acestea,  provocăm descoperiţi singuri şi celalalte avantaje ale Cigar-Barului.

DistribuieShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Contact