Ron Barcelo Gran Anejo

În compoziţia acestui superb rom dominican intră doar sortimente de rom premium, învechite timp de 2 până la 6 ani în butoaie din lemn de stejar american, folosite anterior pentru bourbon. Blendul este caracterizat de un buchet cu totul şi cu totul special, motiv pentru care a fost premiat în repetate rânduri în cadrul competiţiilor internaţionale de profil. Gran Anejo Barcelo poate fi savurat într-o combinaţie simplă de cola şi lime sau ca bază pentru cocktailuri sofisticate.

Note armonioase de ciocolată, vanilie şi nuci caramelizate, învăluite în accente subtile de tutun şi coajă de mandarină ofera un buchet elegant de note dulci cu ciocolată, caramel şi vanilie, arome delicate de cafea şi frişcă.

Țara de orginie: Republica Dominicană

Concentrație alcool: 37,5%

Cantitate: 700 ml

Ron Barcelo Imperial

Barcelo Imperial este un rom originar din Republica Dominicană, învechit între 4 şi 10 ani, caracterizat de un profil aromatic sublim. Sortimentul a fost premiat cu medalie de aur în anul 2008 în cadrul competiţiei International Cane Spirits Festival. Aroma opulentă este frumos echilibrată de textura catifelată a acestui sortiment, pentru a oferi o experienţă gustativă inedită celor care îl savurează. Secretul acestui rom stă în reţeta cunoscută doar de câteva persoane, respectată cu stricteţe de-a lungul timpului pentru a răsfăţa consumatorii cu aceeaşi calitate premium de fiecare dată.

Acest rom are culoarea strălucitoare a cuprului și chihlimbarului cu aromă de cireșe uscate, vanilie intensă, gem de ananas și nuci caramelizate, la care se adaugă note subtile de prăjitură de morcovi, nuci, condimente, accente lemnoase și o aromă puternică de fum. Combinațiile de romuri superioare și procedeul de învechire conferă savoarea și tăria produsului finit. Barcelo Imperial a fost premiat în 1999 și 2000 de Institutul de Testare a Băuturilor din Chicago, cu 97 de puncte din 100, la categoria “Cel mai bun rom din lume”.

Țara de orginie: Republica Dominicană

Concentrație alcool: 38%

Cantitate: 700 ml

Ron Barcelo Imperial 30th Anniversary

Brandul Ron Barcelo a fost lansat pe piaţă acum treizeci de ani şi de atunci, în fiecare an, variantele Private Reserve au fost supuse unei învechiri suplimentare. Romurile au fost maturate în butoaie selecţionate din lemn de stejar alb, unele dintre ele folosite anterior pentru învechirea vinurilor de Bordeaux.

Îmbuteliat în cantităţi limitate, Ron Barcelo Imperial 30th Anniversary este un blend sofisticat, obţinut din aceste romuri Private Reserve. Sortimentul originar din Republica Dominicană a fost lansat pentru a sărbători aniversarea brandului. Băutura este caracterizată de o expresivitate inedită şi are un caracter complex, impunător, care se datorează melanjului inedit de sortimente premium atent selecţionate. Fiecare sticlă este numerotată manual, alături de anul îmbutelierii şi este prezentată într-o cutie cu design reliefat, pe o bază din lemn, aşa cum îi stă bine unui sortiment de rom de calitate superioară.

Arome elegante de fructe uscate, vanilie, caramel şi ciocolată neagră ofera un buchet amplu şi savuros, dominat de note de zahăr brun, citrice, cacao, tutun şi accente lemnoase.

Țara de orginie: Republica Dominicană

Concentrație alcool: 43%

Cantitate: 700 ml.

DistribuieShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Contact